Medieelever fra Risør så film og foto i Berlin

Åtte avgangselever fra Risør videregående skole fikk en stor dose film og foto under tematuren til Berlin. De fikk med seg avslutningen på filmfestivalen i byen og utstillinger med verdenskjente fotografer.

- En fin opplevelse, og en inspirasjon til å jobbe videre med mediefagene, sier lærer i medier og kommunikasjon Lise H. Ousdal som deltok på turen sammen med medieelevene fra Risør.

Film- og fototuren til Berlin ble arrangert av Aktive Fredsreiser i samarbeid med Risør Fotofestival, Risør Filmklubb og Risør Fotoklubb. Turen samlet deltakere fra flere steder i Norge.

Berlinalen er en av verdens største filmfestivaler med nye filmer på kinoer over hele Berlin. Turen bød ellers på fotoutstillinger med fotografene Helmut Newton, Don McCullin og Jonas Bendiksen.

Elevene fra Risør benyttet mye tid til selv å ta bilder i den europeiske metropolen.

Aktive Fredsreier arrangerer ny tematur for film og foto til Berlin i februar 2011.
 
Medieelever fra Risør vgd.skole i Berlin
Risørelevene fotografert foran rester av Berlinmuren på ”The East Side Gallery”. Fra venstre Victoria Hudalen, Lise H. Ousdal, Anita Stormyr, Kamilla Ramleth, Ann Kristin Bakken, Morten Bergene, Bjørnulf Sandåker, Robin Zaal og Martin Pedersen.

Lærer på den røde løperen
Medielærer Lise H. Ousdal prøver den røde løperen under filmfestivalen.

Elever på motivjakt
Risørelever på motivjakt under Brandenburger Tor.