3 dager Norge - Setesdalen

Rafting

Norge - Setesdalen

Kunnskap, spenning og store naturopplevelser

 

 

Landeskogen - Setesdalen - Evje - opplevelser - natur

DAG 1 Hjemstedet - Grendi - Byglandsfjord
Vi reiser fra skolen på morgenen, og setter kursen sørover mot Landeskogen. Landeskogen Peace Center ligger i naturskjønne omgivelser i Byglandsfjord. Når vi ankommer får vi en omvisning. Selve hovedbygget er et praktbygg med lang historie og i dag er det fredssenter her og inneholder mange store og små rom. I hovedbygningen finnes i dag bl.a. en hyggelig kafé, et konferanserom/selskapslokale og et bibliotek.
I tillegg er flere av rommene fylt med ulike utstillinger som vi tilbyr omvisning i. På Landeskogen Peace Center har vi lagt til rette for formidling av miljø-, utvikling og fredsspørsmål. Vi har tilgjengelig undervisningsopplegg knyttet til senterets ustillinger, slik som utstillingen "Den kalde krigen, " og om Klima og Miljø, i samarbeid med FN-sambandet.
Det er også et flott turområde rundt Landeskogen, med flere fredsstier som opprinnelig ble laget i forbindelse med lungesanatoriet. Mange av disse gamle stiene er nå ryddet. Foredrag med et tidsvitne.
På kvelden kjører vi ned til Revsnes Hotell og sjekker inn, før kveldsmat og overnatting.

DAG 2 Byglandsfjord - Evje - Byglandsfjord
Vi spiser en god frokost før vi drar av sted på dagens utflukt. Naturskjønne Setesdal rommer mange opplevelser, og vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter – både i elven, skogen og fjellet, aktiviteter som kan gi utfordringer både mentalt og fysisk. Alle aktiviteter skal gi en solid plattform for gjensidig respekt.
Rafting er mulig i tidsrommet fra 15. april til 15. oktober, og elven Otra er godt
egnet for både nybegynnere og for de med litt erfaring.
Etter raftingen, drar vi tilbake til hotellet for å skifte, sjekke ut og spise lunsj. Ettermiddagen kan brukes til aktiviteter ved hotellet, eller Kanopadling, Gokart, eller Klatrepark (ikke inkludert). Enkel middag og overnatting på Revsnes Hotell.

DAG 3 Byglandsfjord - Kristiansand - Hjemstedet
Vi spiser en god frokost før vi pakker sammen og sjekker ut, før vi setter kursen mot Kristiansand og et besøk på Stiftelsen Arkivet. Her får vi en omvisning på det som var Gestapos hovedkvarter på Sørlandet fra 1942 til 1945, og en opplevelsesbasert historieformidling som trekker paralleller mellom fortid, nåtid og fremtid. Vi legger til rette for en lunsj (ikke inkludert) etter besøket på Arkivet, før turen går videre til hjemstedet.

Vi forbeholder oss retten til forandring i programmet inkl. bytte av reiseleder, buss, hotell.

Grunnpris for grupper ved min. 45 deltakere kr 2 990,-

For grupper under 45 personer blir grunnprisen høyere, men vi kan forsøke å sette dere sammen med en annen gruppe for å oppnå rimeligste pris.

Forbehold om prisøkning ved valutaendringer og prisstigninger.

Grunnprisen inkluderer:
Buss og sjåfør i 3 dager til utflukter i programmet
2 Overnattinger på hotell i flersengsrom
2 Frokoster
3 Måltider
Rafting (forbehold om kapasitet)
Arkivet
Veiskatter
Reiseleder

Rom tillegg:
Singelrom pr. person (hele turen) kr 600,- (forbehold om kapasitet)
Dobbeltrom pr. person (hele turen) kr 300,- (forbehold om kapasitet)