Kontakt oss

Aktive Fredsreiser
Fredshuset,
Kranvn 4B,
4950 Risør

tlf 371 53 900
mob 95 23 81 99

Send epost til ossReisegarantifondetNorsk reiselivsforeningNorsk turbussforening

Berlin - 30 års markering Berlinmurens fall

Brandenburger Tor - Berlinmuren

Berlin
8. - 11. november 2019

Bli med på 30-års markeringen for Berlinmurens fall

Berlin - Brandenburger Tor - Riksdagen - Potzdamer Platz - Unter den Linden - Berlinmuren er noe av det du kan oppleve på denne turen.

Det er ikke mange byer som har hatt en så stor økning i antall besøkende og popularitet som Berlin de siste årene. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Byen har en fantastisk rik historie, samtidig som den huser det seneste innen kunst, mote og arkitektur. De forskjellige bydelene, som Tiergarten, Mitte, Kreuzberg og Prenzlauer Berg – har alle sitt eget særpreg. Byen har lykkes med kunststykket å inneholde både storby og småby, det historiske og moderne. I tillegg til å besøke denne flotte metropolen,
skal vi være med å feire at det er 30 år siden Berlinmurens fall 9. november.

Brandenburger TorRiksdagenHolocaustmonumentet

Turen går med fly til Berlin (fly ikk inkl.) Vi skal bo sentralt i Berlin, på Park Inn på Alexanderplatz.

I Berlin får vi bussightseeing og endel sightseeing til fots hvor vi får se rester av Berlinmuren, Brandenburger Tor, Riksdagen, Potzdamer Platz, Unter den Linden og mye mer. Det blir også tid til å utforske Berlin på egenhånd. Her kan man besøke Checkpoint Charlie, Story of Berlin, Det jødiske museet, tv-tårnet, blant mye annet.

Vi skal delta på minnesdagen og feringen av Berlinmurens fall 9. november.

Brandenburger Tor

 

DAG 1 - FREDAG 08. NOVEMBER OSLO GARDERMOEN - BERLIN
Vi reiser fra Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 12.15 med ankomst Berlin kl. 13.50 (fly t/r ikke inkl.).
Her møter vi reiseleder og buss fra Aktive Fredsreiser. Vi kjører inn til sentrum, og sjekker inn på vårt hotell. Nå er det dags å utforske Berlin. Beveg deg ut i byens gater, og ta inn atmosfæren blandt de klassiske bygningene og moderne arkitektur. Det er mye som skjer i Berlin disse dagene, og man har mulighet til å få med seg litt av alt. Det er enkelt å ta seg rundt på egenhånd med offentlig kommunikasjon. Reiseleder kan være behjelpelig med forslag.
Vi overnatter på Hotel Park Inn på Alexanderplatz.

DAG 2 - LØRDAG 09. NOVEMBER BERLIN (FEIRING AV 30 ÅRS JUBILEET FOR BERLINMURENS
FALL)
Vi deltar på den offisielle markeringen av Berlinmurens fall ved museet i Bernauerstrasse. Program for dagen kommer senere. Eller kommer det til å bli konserter og ting som skjer rundt om i hele
byen hele helgen. Overnatting på Hotel Park Inn på Alexanderplatz.

DAG 3 - SØNDAG 10. NOVEMBER BERLIN
Vi spiser frokost på hotellet før vi starter dagen.
Reiseleder tar oss med buss og fots gjennom Berlins gater. Vi får bl.a. Se Checkpoint Charlie, Holocaustmonumentet, Brandenburger Tor og Reichsstag.
Ettermiddagen på egenhånd til å se seg rundt. Slik som også berømte Hackesher Markt ligger ikke langt fra hotellet, og her ligger det en mengde restauranter og barer på rekke og rad.
Overnatting på Hotel Park Inn på Alexanderplatz.

DAG 4 - MANDAG 11. NOVEMBER BERLIN - OSLO GARDERMOEN
Vi spiser frokost, før vi sjekker ut fra hotellet.
Vi bor sentralt på Alexanderplatz, og denne dagen er til å gjøre seg mer kjent på egnehånd. Det er gåavstand til Museumsinsel, Unter Den Linden, Brandenburger Tor og Riksdagen. Reiseleder er selvfølgelig behjelpelig med forslag.
Felles avgang fra Alexandeplatz kl. 17.30. Gruppen blir kjørt til flyplassen i Berlin hvor vi forlater buss og reiseleder
Flyet går kl. 20.05 med ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 21.45.


Vi forbeholder oss retten til endring av program, hotell og reiseleder.