Årets julegave


Aktive Fredsreiser vil også i år være behjelpelig med inntektsbringende aktiviteter i forkant av våre dokumentasjonsreiser til Polen og Tyskland.

Bok, Menneskeverd og fangeberetningerAktive Fredsreisers bokforlag, Aktive Fredsforlag, gir derfor ut boken "Menneskeverd og fangeberetninger". Boken er på 178 sider, innbundet og har formatet 210 x 280 mm. Med andre ord en stor bok på flere måter.
Den inneholder foruten beretningene til 10 av våre tidsvitner, både lærerike historier og nyttig bakgrunnsinformasjon. Det er lagt vekt på at boken skal være interessant både for ungdom og dem som har opplevd krigens redsler.

TJEN INN SKOLETUREN

Boken har en utsalgspris på 250 kroner for dem som ønsker å bestille enkeltvis. For at klassen skal få en inntektskilde, tilbyr vi boken for 85 kroner til klassen. Den selges i pakker av 35 bøker. Selger klassen disse 35 bøkene for 250 kroner, kan den sitte igjen med over 5.700 kroner. Selger klassen 70 bøker, sitter de igjen med nesten 11.500 kroner.

SKOLEKLASSER SOLGTE 5.000 I FJOR

Boken er en glimrende julegave til både besteforeldre, foreldre, tanter, onkler og faktisk også venner. Fjorårets bok "Jeg ville ikke dø", ble solgt i over 5.000 eksemplarer av norske skoleelever.

VÆR RASK

Ikke vent for lenge med å bestille, og ring dersom det er noe dere lurer på.
Faks bestilling til 37 15 43 58 eller mail til kontoret