Stor respons på Tropical Island

Over 80 prosent av våre reisende har valgt å slå til på tilbudet om å tilbringe en kveld, en natt og en morgen i det gigantiske badelandet Tropical Islands utenfor Berlin. Nå begynner tilbakemeldingene å komme.

Mange har spurt oss om vi kunne legge inn en overnatting i det nyåpnede badelandet Tropical Islands utenfor Berlin. I sommer inngikk vi en avtale med dem, slik at vi nå kan tilby en kveld, en natt og en morgen der for samme pris som en natt i et vanlig hotell. Over 80 prosent av de som reiser med oss i høst, har valgt dette alternativet.

Nå begynner tilbakemeldingene å komme: De fleste er begeistret og koser seg med bading i timevis, sandvolleyballkamper og danseshow. De som ikke liker det, synes det er vanskelig å sove i telt i tropeklima. Vi fikk forresten nylig rapport om en klasse som hadde spilt mot lærerne, og gjort avtale om at hvis elevene vant, skulle de få legge seg når de ville. Elevene vant…

Vi legger opp til en temakveld mens vi er her, der temaene kan være Regnskog, Rettferdig handel, Moderne slavehandel, Fredsskapende prosesser, Nynazisme eller Det moderne Tyskland.