Kambodsja

For andre gang arrangerer Aktive Fredsreiser en dokumentasjonsreise til Kambodsja. I år er avreise fra Gardermoen satt til 19. november og reisen varer i 12 dager. Nytt fra i fjor er at reisen avsluttes med solfylte dager på Kambodsjas nydelige strender.

Ankor WatRegntiden er så godt som over og Kambodsja fremstår i sin vakreste drakt. Landskapet er grønt og frodig.

På vår reise gjennom landet besøker vi Angkor, selve midtpunktet i Khmerriket, som var det største sammenhengende imperium i Sørøst-Asia fra ca 800 til 1400 - tallet. Vi tar inn over oss landets nyere historie med folkemordet og Røde Khmer på 70- tallet, og vi opplever Kambodsja i dag. Landet står ovenfor store utfordringer, men menneskene tar imot oss på asiatisk vis – med store smil og mye vennlighet. 

AnkorDet er igjen Kamilla Solheim som guider reisen til Kambodsja. Sammen med sin familie bodde hun og arbeidet i Kambodsja fra august 2005 til november 2006. Kamilla arbeidet i et lærerutdanningsprosjekt og har gjennom sitt arbeid og sitt opphold mye kunnskap om landet. I tillegg har Kamilla mange gode venner og hjelpere som vil bidra til at reisen i Kambodsja blir en suksess.

StrandlivHer bor vi i Siem Reap - Soria Moria hotel
Bare se for deg en deilig fotmassage etter en hel dags vandring i tempelområdet... Hotellet driftes av Kristin Holdo-Hansen fra Sandefjord

Med avreise allerede 19. november oppfordrer Aktive Fredsreiser til påmelding snarest og om det skulle være spørsmål til reisen – ta direkte kontakt med Kamilla på mobil 98660483 eller send melding til kontoret.