Kontakt oss

Aktive Fredsreiser
Fredshuset,
Kranvn 4B,
4950 Risør

tlf 371 53 900
mob 95 23 81 99

Send epost til ossAktive Fredsreiser takker for mursteinsgaver

I anledningen Aktive Fredsreisers 10 års jubileum valgte vi å ønske oss murstein framfor blomster. Ønsket ble tatt seriøst med bidrag fra både bedrifter og privatpersoner.

Bakgrunn

Ved hjelp av overskuddet fra Aktive Fredsreiser har vi støttet utdanning i det fattige vestafrikanske landet Gambia. Vi støtter skolegangen til 200 fadderbarn, hvor håpet er at noen etter hvert vil søke mot landets universitet. Universitetet i Gambia er i dag lite og har få ressurser.

Aktive Fredsreiser hjelper Universitetet i Gambia på de områdene det selv har prioritert. Vi støtter i form av å bygge et IT bygg på 700 kvm med fire klasserom, kontorer og konferansehall. Bygningen blir Universitetet i Gambias Fredshus…

Aktive Fredsreiser takker

Gavesjekk fra SporveieneI anledningen 10 årsjubileet mottok Aktive Fredsreiser mursteinsgaver fra bedrifter og privatpersoner til en samlet verdi av 23 000 kroner. En sjekk på 15 000 ble overlevert av Petter Karlend på vegne av Sporveisbussenes turbiler alene.

Aktive Fredsreiser takker for alle bidrag som ble gitt under 10 årsmarkeringen!  

Mye arbeid gjenstår

MEN - Fremdeles gjenstår mye arbeid og Aktive Fredsreiser og Fredshuset ved Universitetet i Gambia er fremdeles avhenging av støtte for å kunne få første etasje under tak før regnet setter inn i oktober. Mellom 120 000 og 140 000 norske kroner må til for å nå dette målet.

Vi minner om at det fremdeles er mulig å bidra til byggingen av Fredshuset ved Universitetet i Gambia.

Hjelp oss ved å kjøpe en eller flere murstein til 50 kroner stykket. Er vi mange nok vil vi snart ha huset under tak. Målet er at innvielsen av huset skal skje i januar, under Aktive Fredsreisers dokumentasjonsreise til landet.

Fredshuset

Bygget koster D 4 060 000 = NOK 1 160 000. Vi har skaffet til nå D 1 456 500 = NOK 416 143.

Takk for at du støtter oss i dette viktige utviklingsarbeidet.
Benytt konto: 2801.12.07083

Bli med oss å bygge IT-bygget og gi en hjelpende hånd. Har du lyst kan du også bli med i en facebook-gruppe. Det er Tormod Strand som svarer på spørsmål der og holder kontakten. Fint om du også kan spre dette til dine venner og kontakter.

Din gave vil bli synlig der i form av murstein. Du kan besøke IT bygget i Gambia, der vil du finne mursteinsboken. La oss sammen gi en hjelpende hånd!