Stor respons på Tropical Island

Over 80 prosent av våre reisende har valgt å slå til på tilbudet om å tilbringe en kveld, en natt og en morgen i det gigantiske badelandet Tropical Islands utenfor Berlin. Nå begynner tilbakemeldingene å komme.

Mange har spurt oss om vi kunne legge inn en overnatting i det nyåpnede badelandet Tropical Islands utenfor Berlin. I sommer inngikk vi en avtale med dem, slik at vi nå kan tilby en kveld, en natt og en morgen der for samme pris som en natt i et vanlig hotell. Over 80 prosent av de som reiser med oss i høst, har valgt dette alternativet.

Nå begynner tilbakemeldingene å komme: De fleste er begeistret og koser seg med bading i timevis, sandvolleyballkamper og danseshow. De som ikke liker det, synes det er vanskelig å sove i telt i tropeklima. Vi fikk forresten nylig rapport om en klasse som hadde spilt mot lærerne, og gjort avtale om at hvis elevene vant, skulle de få legge seg når de ville. Elevene vant…

Vi legger opp til en temakveld mens vi er her, der temaene kan være Regnskog, Rettferdig handel, Moderne slavehandel, Fredsskapende prosesser, Nynazisme eller Det moderne Tyskland.

 

 

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE