Solveig Nevermo er død

Det var med stor sorg vi fikk budskapet om at vår reiseleder Solveig Nevermo døde 16. januar 2006. Hun hadde vært reiseleder for oss siden 2001, og vi kjenner henne som en kunnskapsrik, kreativ og veldig positiv reiseleder.

Solveig NevermoHun hadde slitt med kreft i en periode, men i høst ble hun bedre og kom tilbake som reiseleder på flere turer. Derfor kom dødsbudskapet som et sjokk for oss.
Solveig var utdannet adjunkt, og hadde 20 års bakgrunn fra ungdomsskolen. Hun hadde også utdanning fra Treiders Reiselivslinje. Hun fikk stipend for å studere klaver ved musikkhøgskolen i Beograd.
I tillegg til jobben som reiseleder for Aktive Fredsreiser, praktiserte Solveig også som guide for norske grupper ved Montenegrokysten. Hun hadde Balkan som spesialområde.
Solveig var alltid på godt humør, og det var lett å bli glad i henne. Vi vil savne henne dypt.
Solveig begraves i Mjøndalen tirsdag 24. januar kl 14.

 

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE