Hands that shapes humanity

Hvis du fikk etterlate deg et budskap til menneskeheten. Hvilket?

For de av dere som befinner dere i Oslo området innen 7. mars, sørg for å få med dere utstillingen: ”Hands That Shape Humanity”. Utstillingen ble åpnet av selveste Desmond Tutu 7. februar i Rådhusgalleriet.

Wisdom

Dette er en unik humanistisk utstilling som viser mennesker som har levd et liv utenom det vanlige, og deres filosofering rundt spørsmålet: Hvis du fikk etterlate deg et budskap til menneskeheten, hva skulle det være?

Utstillingen egner seg godt til bevisstgjøring og refleksjon i skolen, i forhold til temaer som miljø, utvikling og humanistiske verdier.

Dette er en unik humanistisk utstilling som viser mennesker som har levd et liv utenom det vanlige, og deres filosofering rundt spørsmålet: Hvis du fikk etterlate deg et budskap til menneskeheten, hva skulle det være? Utstillingen egner seg godt til bevisstgjøring og refleksjon i skolen, i forhold til temaer som miljø, utvikling og humanistiske verdier.

Hands That Shape Humanity

”Hands That Shape Humanity” er en utstilling i samarbeid med Desmond Tutu Peace Centre, og den har tidligere kun vært vist i Cape Town, Sør-Afrika. Nærmere 20 personer reiste i februar 2006 på studietur til Sør-Afrika i regi av Aktive Fredsreiser, og de fikk da gleden av å oppleve ”Hands That Shape Humaity” i Cape Town.

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE