Kambodsja

For andre gang arrangerer Aktive Fredsreiser en dokumentasjonsreise til Kambodsja. I år er avreise fra Gardermoen satt til 19. november og reisen varer i 12 dager. Nytt fra i fjor er at reisen avsluttes med solfylte dager på Kambodsjas nydelige strender.

Ankor WatRegntiden er så godt som over og Kambodsja fremstår i sin vakreste drakt. Landskapet er grønt og frodig.

På vår reise gjennom landet besøker vi Angkor, selve midtpunktet i Khmerriket, som var det største sammenhengende imperium i Sørøst-Asia fra ca 800 til 1400 - tallet. Vi tar inn over oss landets nyere historie med folkemordet og Røde Khmer på 70- tallet, og vi opplever Kambodsja i dag. Landet står ovenfor store utfordringer, men menneskene tar imot oss på asiatisk vis – med store smil og mye vennlighet. 

AnkorDet er igjen Kamilla Solheim som guider reisen til Kambodsja. Sammen med sin familie bodde hun og arbeidet i Kambodsja fra august 2005 til november 2006. Kamilla arbeidet i et lærerutdanningsprosjekt og har gjennom sitt arbeid og sitt opphold mye kunnskap om landet. I tillegg har Kamilla mange gode venner og hjelpere som vil bidra til at reisen i Kambodsja blir en suksess.

StrandlivHer bor vi i Siem Reap - Soria Moria hotel
Bare se for deg en deilig fotmassage etter en hel dags vandring i tempelområdet... Hotellet driftes av Kristin Holdo-Hansen fra Sandefjord

Med avreise allerede 19. november oppfordrer Aktive Fredsreiser til påmelding snarest og om det skulle være spørsmål til reisen – ta direkte kontakt med kontoret 3715 3900.

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE