Informasjon om årets Gambiatur

I slutten av november dro 21 spente turdeltagere til Gambia og landsbyen Sutukoba. De kom tilbake med mange opplevelser i bagasjen. Torsdag 9. desember klokken 19.00 inviterer Sutukobas Venner til åpent møte på Fredshuset der man kan høre om årets tur.

Torvet SutukobaSiden starten på Sutukobas Venner i 1982 har mange risørfolk deltatt på turene til Gambia og landsbyen Sutukoba. Flere har dratt ned for å besøke fadderbarn som de sponser utdannelsen til. Under møtet på torsdag vil Helga Arntzen fortelle om Sutukobas Venners historie fra starten og fram til i dag.

Det vil også bli vist bilder og fortalt historier av Janet Arnt og Keth Alfredsen som har vært i Sutukoba mange ganger.

Reiseleder Line Wormli skal vise bilder og fortelle om årets tur. Arrangementet er gratis og det blir servert Gambisk gryte for 50 kroner.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE