Right Sidebar

Noe tekst her

Internasjonal kunst på Landeskogen

Kunst har i århundrer vært et viktig element i kommunikasjon og forståelse mellom mennesker. 21. juli åpnes utstillingen IAU – ”International Art for Understanding” på Landeskogen Peace Center i Setesdal. Hensikten med utstillingen er å øke forståelsen mellom personer av alle folkeslag.  

Den norske billedkunstneren Lisbeth Vilkan Glad har i samarbeid med kunstnere fra Jamaica, Egypt og Spania satt sammen en utstilling med 55 malerier som skal åpnes for første gang på Landeskogen Peace Center. Bildene vil være utstilt på Landeskogen frem til midten av september, og det vil være omvisning etter avtale. Kafeen på senteret vil være åpen hver lørdag og søndag i denne perioden.

Vandreutstillingen vil bli vist i flere land, og kunstnere fra alle kontinenter vil være med å utvikle den underveis.

Budskapet i utstillingen er lettfattelig og passer godt også til barn og unge. Et av målene er å få til et samarbeid med skoler. Noen av kunstnerne vil være tilstede under åpningen.

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE