Bildebok fra Polentur

Aktive Fredsreiser mottar ofte tilbakemeldinger fra skoler som har reist på tur med oss. Nylig fikk vi en fin bok i posten, fra 10 D ved Presterød ungdomsskole som reiste med oss høsten 2008.

Polentur som bildebokBoken avsluttes med gruppebilder og en kommentar det er verdt å legge merke til, spesielt for de som lurer på om de skal reise på tur med sine ungdommer:

”Jeg kommer aldri til å glemme denne turen. Verken det morsomme eller triste, for det var alt verdt det. Det er blitt lettere å forstå og respektere det som hendte, nå som jeg vet hvordan ting så ut og hvordan alt foregikk. Samtidig som jeg har fått sett mer av Europa enn bare Skandinavia. Jeg vil for alltid minnes denne turen, personene og stedene, livet ut…”

 

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE