Kontakt oss

Aktive Fredsreiser
Fredshuset,
Kranvn 4B,
4950 Risør

tlf 371 53 900
mob 95 23 81 99

Send epost til ossTilbakemelding fra en elev

Hei hei 
Jeg er en jente på 15 år som i april 2011 reiste med Aktive Fredsreiser til Berlin med klassen min. Vi fikk se både Berlinmuren, noen konsentrasjonsleirer og mye mer. Dette har satt sine spor i meg. Jeg har begynt å tenke mer over all uretten her i verden, og om muligheter til å hjelpe andre. Jeg fikk også nærmere kontakt med medelevene mine, noe som skapte enda sterkere bånd mellom de jeg står nærmest. Berlin-turen kommer til å være med meg for alltid.

Jeg har slitt med å vite hva jeg vil jobbe med i framtiden, men har flere ideer til hva jeg kan leve av. I går ble listen utvidet. Vi i tiende klasse ved skolen min fikk utdelt vitnemålet vårt under en slags seremoni. Jeg visste at i konvolutten vi fikk utdelt lå karakterene våre som vi skal ha med for resten av livet. Men det som møtte meg var ikke bare karakterene. Oppi konvolutten lå også et diplom for å ha vært med på klasseturen med Aktive Fredsreiser. Plutselig fikk jeg for meg en idé som jeg aldri har tenkt på før. Jeg vil prøve å forandre mennesker, slik som dere har forandret meg. Jeg vil være med på å vise hvilken verden som har vært, all uretten som har blitt gjort og hva vi ikke vil skal skje i framtiden. Så derfor lurer jeg på; hvordan begynner man å jobbe hos Aktive Fredsreiser? Hvor gammel må man være? Har dere en gruppe i Bergen?

Til slutt vil jeg si tusen takk. Jeg vil si tusen takk til reiselederen som var med på klasseturen. Tusen takk for alt det dere i Aktive Fredsreiser deler med norske ungdommer og alle andre. Tusen takk for at dere har forandret meg som person. Og tusen takk for at dere har fått meg til å tenke på å jobbe hos Aktive Fredsreiser.
 
Line Mari (15)