Stadig mer oppmerksomhet rundt Aktive Fredsforlag

Aktive Fredsforlags bøker blir stadig mer populære. Det siste året har flere av forlagets bøker blitt portrettert i landets magasiner. Akkurat nå kan man lese Maria Gabrielsens historie fra boken ”Angitt av mamma” i Allers (27.03.09).

Angitt av mammaHelt siden starten har Aktive Fredsforlag hatt som mål å fortelle historien til våre tidsvitner og i løpet av våren publiseres bok nummer 7 og 8. Lenge har bøkene i stor grad blitt solgt til ungdommer som skal reise på tur med oss, som igjen selger dem til venner og bekjente for å tjene inn penger til sin reise.
Den siste tiden har flere journalister fattet interesse for bøkene, og tre av bøkene har blitt portrettert i landets magasiner.

Allers var først ute med å portrettere Anja Øverdahl, som selv har forfattet sin egen historie i boken ”Hitler, Stalin og lille Anja”.

Deretter plukket bladet Familien opp boken ”Eplekarten i Ravensbrück” og gjenfortalte historien til Magnhild Bråthen.  

I disse dager er Maria Gabrielsen å finne på forsiden av Allers. Hun forteller sin historie, som også er utgitt i bokform av Aktive Fredsforlag ”Angitt av mamma”.

Aktive Fredsforlags bøker

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE