Reiseleder Henry Wold er gått bort

Etter en tapper kamp mot sykdom måtte Henry gi opp.
Henry var en av våre reiseledere. Han var kunnskapsrik, entusiastisk og stod 100% bak ideologien til Aktive Fredsreiser.

Henry WoldHan var alltid godt forberedt. Henry var en fredens mann. Han var svært glad i mennesker. Henry var det positiveste menneske jeg har truffet. Alltid optimist. Han så de gode sidene i en hver sak. Han var alltid parat til å hjelpe.

Han var en trofast og lojal medarbeider.
Henry var glad i ungdom og undommene var glad i han.
Henry var en god taler og formidlet Aktive Fredsreisers ideologi på en glimrende måte både på turene og på skolebesøkene.

Hans hjerte var hos barna i Sutukoba/Gambia. Han var ivrig til å verve faddere og han var ivrig til å skaffe penger til risprosjektet i Gambia for å forebygge sult.
En av hans siste ønsker var bidrag til fadderbarn i Sutukoba istenden for blomster på hans begravelse.

Vi vil savne Henry dypt.
Fred over hans minne.

Helga Arntzen

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE