Nytt kontor i Oslo

Kontor i Oslo

I høst flyttet Oslo-kontoret vårt fra Blindernveien til Frivillighetshuset på Tøyen.  Her deler vi lokaler med organisasjoner som arbeider med blant annet menneskerettigheter, elevdemokrati og kultur.

Det er vår pedagogiske veileder, Marit Langmyr, som holder til på Frivillighetshuset.. Kontorfellesskapet er en god plattform for erfaringsutveksling, diskusjon og gjensidig kompetansestyrking. På nabokontoret sitter organisasjonen Menneskerettighetsakademiet som Aktive Fredsreiser har hatt et tett og godt samarbeid med gjennom flere år.

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2024 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE