Tysk-Norsk Ungdomsutveksling inviterer til kulturutveksling

Fra 19.- 22. september inviterer Tysk-Norsk Ungdomsforum norske ungdommer til Hamburg. Her har norske ungdommer muligheten til å møte tyske ungdommer, finne nye venner, og dele sine meninger og tanker rundt temaet «Generasjon – Fremtiden er nå!»

Det Tysk-Norske Ungdomsforum 2014 venter med spennende innlegg og arbeidsgrupper med interaktive metoder. På initiativ fra foreningen Tysk-Norsk Ungdomsforum, Den kongelige norske ambassade i Berlin og German Norwegian Network (GNN) skal igjen 50 ungdommer fra Norge og 50 ungdommer fra Tyskland møtes for å bli kjent med hverandre og lære om hverandres kultur.

Hvor kommer du fra? Hvor skal du? Og hva gjør deg spesiell? Er du del av en generasjon? Hvem eller hva er egentlig en generasjon, og hva skiller din generasjon fra tidligere generasjoner?
Dette har du sikkert spurt deg selv om mange ganger. Gjennom Tysk-Norsk Ungdomsforum ønsker vi å sammen med dere utforske hva som er drivkraften i akkurat deres generasjon. Diskuter med andre ungdommer fra Norge og Tyskland om
likheter og forskjeller i deres generasjon, og lær om fortellinger og erfaringer fra tidligere generasjoner.

I dag vokser hele verden raskere og tettere sammen. Over sosiale medier deler du livet ditt med venner fra mange land. Alt er tilgjengelig på nettet. Men er det mer som forener generasjonen din enn ny teknologi? Politiske hendelser for eksempel? Er du
del av en global generasjon? Hva betyr «generasjonskløft» eller «generasjon X og Y»? La oss utforske dette sammen! Bli med og start fremtiden din nå!

Søknadsfristen er 19. mai.

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE