*/

 

Reisergarantifondet

Gambia - Sutukoba

Landet du aldri blir ferdig med..

Gambia
Sutukoba - Juffureh - James Island - Lamin Lodge - Albert Marked - Banjul og kilometer lange strender er noe av det du kan oppleve på denne turen.

Vi besøker det afrikanske kontinent og blir kjent med folket. Ikke minst i landsbyen Sutukoba langt inne i bushen i Gambia. Aktive Fredsreiser har et samarbeid med Sutukobas Venner som har støttet en rekke prosjekter i landsbyen – alt fra bakeri til barnehage og brønnboring. Aktive Fredsreiser støtter skolegangen til 200 fadderbarn og du kan også bli fadder og besøke dem!

Minnesmerke hvor Berlinmuren var

Salgsboder på Albert Marked - trommer er populært å kjøpe   

Ugndommer ved Brandenburger Tor

Stoffer og vesker 

Sachenhausen hvor mange av de norske fangene satt under 2. verdenskrig

Besøk i Sutukoba hvor en kan treffe fadderbarna

Grafitti Berlinmuren

James Island er et populært reisemål som kan legges inn på turen en av fridagene  

TUR TIL GAMBIA OG SUTUKOBA

PROGRAM

DAG 1 TIRSDAG 14.11.23 OSLO GARDERMOEN/KJEVIK/TORP - AMSTERDAM (SCHIPOL)
Vi reiser fra Gardermoen med KLM kl. ?? og lander på Amsterdam Schipol kl. ??. (Alternativ reise fra Kjevik kl ?? og ankomst Schipol kl ??). (fly fra Oslo/Kjevik - Amsterdam ikke inkludert). Vi tar shuttlebuss bort til Ibis Schiphol Amsterdam Airport Hotel og sjekker vi inn (overnatting i dobbeltrom).

DAG 2 ONSDAG 15.11.23 AMSTERDAM SCHIPOL - BANJUL - KOTU
Vi spiser frokost på hotellet før innsjekk Schipol kl. ??. Flyet har avgang kl. ?? og lander i Banjul kl. ??. Innsjekking på Hotel Kombo Beach.

DAG 3 TORSDAG 16.11.23 KOTU
Frokostbuffet på hotellet. Vi akklimatiserer oss på hotellet og på stranden. Overnatting på Kombo Beach Hotel.

DAG 4 FREDAG 17.11.23 KOTU – BANJUL
Frokostbuffet på hotellet. Utflukt til Banjul med besøk på Nasjonalmuseet og Albert Marked. Vi handler gaver som vi skal ha med til Sutukoba. Vi handler gaver som vi skal ha med til Sutukoba. Ettermiddagen til fri disposisjon.

DAG 5 LØRDAG 18.11.23 KOTU
Frokostbuffet på hotellet. Vi besøker skolen vi er med å støtter - West African Academy of Science and Technologi. Ettermiddagen til egen disposisjon. Overnatting på Kombo Beach Hotel.

DAG 6 SØNDAG 19.11.23 KOTU - SUTUKOBA (TUREN TIL SUTUKOBA - IKKE INKL.)
Avreise fra hotellet tidlig på morgenen i minibuss. Vi beholder hotellrommene og bagasjen blir stående. Pakk bare det du trenger i landsbyen, gjerne i en bag det ikke er så farlig med. Det er mye støv underveis. Husk å ta med lommelykt, vannflasker, toalettpapir, malariatabletter, knekkebrød, tubeost, kaffe/teposer, sukker og våt-servietter. Reisen er lang, spennende og med mange opplevelser. Når vi ankommer Sutukoba blir vi innkvartert i leirhytter. Ta med egen mat.

DAG 7 MANDAG 20.11.23 SUTUKOBA
Vi blir ønsket velkommen av høvdingen, ungdomsorganisasjonen, kvinneorganisasjonenen og riskomiteen. Det blir så anledning til å bli med og besøke fadderbarna og se på de ulike prosjektene. Overnatting i leirhytter.

DAG 8 TIRSDAG 21.11.23 SUTUKOBA - KOTU
Avreise Sutukoba tidlig på morgenen. Ankomst hotellet utpå ttermiddag/kveld – da blir det herlig med en dusj! Overnatting på Kombo Beach Hotel.

DAG 9 ONSDAG 22.11.23 - DAG 14 MANDAG 27.11.23 KOTU
Frokostbuffet på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Overnatting på Kombo Beach Hotel. Vi kan arrangere ulike utflukter slik som dagstur til James Islands, ”De hellige krokodiller” og andre arrangementer ( utflukter ikke inkl.)

DAG 15 TIRSDAG 28.11.23 KOTU
Frokostbuffet på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Kjøpe inn de siste suvenirer og gaver til hjemreisen. Overnatting på Kombo Beach Hotel.

DAG 16 ONSDAG 29.11.23 BANJUL – AMSTERDAM (SCHIPOL)
Frokostbuffet på hotellet. Vi sjekker ut innen kl. ??. Flyet går kl ?? fra Banjul og lander på Schipol kl. ??. Her sjekker vi inn på Ibis Schiphol Amsterdam Airport Hotel (overnatting i dob.rom).

DAG 17 TORSDAG 30.11.23 AMSTERDAM – GARDERMOEN/KJEVIK
Vi spiser frokost på hotellet før innsjekk. Flyet har avgang kl. ?? og lander på Gardermoen kl. ??. (Alternativ reise fra Schipol kl ?? og ankomst Kjevik kl ??). (fly fra Amsterdam - Oslo/Kjevik ikke inkludert) Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Vi forbeholder oss retten til endring av program.
* Det blir arrangert ulike frivillige utflukter (ikke inkl.) de dagene vi har til egen disposisjon. Slik som skolebesøk, marked, båttur, James Islands, krokodiller og mye annet. Reiseleder er også behjelpelig med tips.


Betalingsvilkår:
Det betales et depositum på kr 3 000,- per person ved påmelding. Hovedfaktura forfaller to måneder før turen.

Viktige tidsfrister og avbestillingsfrister:
På grunn av våre leverandørers salgsbetingelser, er våre regler for avbestilling avvikende i forhold til normalreglene i Alminnelige vilkår for pakkereiser. Ved avbestilling frem til 45 dager før avreisedøgnet starter refunderes det innbetalte beløp minus et gebyr på kr 3 000,- pr person og eventuell avbestillingsforsikring. Ved avbestilling etter at det er mindre enn 45 dager til avreisedøgnet starter eller utelatt fremmøte ved avgang, gis ingen refusjon.


Bestill tur

Her kan du sende din bestilling på tur. Du vil om kort tid bli kontaktet på e-post eller telefon som bekreftelse på bestillingen. Finner du ikke turen i nedtrekksfeltet, eller ønsker å foreta en gruppebestilling, skriv en forespørsel om ønsket reisemål i henvendelsesfeltet.

Epost:
Navn:*
Adresse:
Postnr:*
Poststed:*
Telefonnr:

 

Velg tur:
Antall personer:
Dato: (dd,mm,yyyy)
Henvendelse/Spørsmål
spesielle ønsker/ behov, eks rullestolbruker:
Reisevilkår:*
   


Fakta om Gambia

Kart over Gambia

Hovedstad: Banjul
Befolkning: 1,9 millioner
Styreform: Republikk
Språk: Engelsk
Valuta: Dalasi
Nasjonaldag: 18. februar

Les mer om:
Sutukobas Venner

Vaksiner

Ta kontakt med nærmeste vaksinasjonskontor.
Hepatitt A, polio,
difteri/tetanus.
Malariatabletter.
Gulfeber.

Pris 2023

Grunnpris fra kr 17 500,- pr person i dobbeltrom

Grunnprisen inkluderer:
• Fly t/r Amsterdam - Banjul
• Norsk reiseleder og lokale guider
• Overnatting på Hotel Kombo Beach i Kotu i dobbeltrom inkl frokost
• Overnatting 2 netter i dobbeltrom på Schipool Amsterdam.

Ikke inkludert:
• Tillegg singelrom kr 4 000,-
• Fly t/r Oslo/Kjevik - Amsterdam
• Diverse utflukter utover det som er spesifiert under ”inkludert i grunnprisen”
• Tur til Sutukoba og overnatting - pris kommer senere

Informasjon

Her kan du laste ned brosjyren for turen til Gambia i november 2023

Brosjyre Gambia (pdf)

 

 

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE