*/

 

ReisergarantifondetIndia

I Gandhis fotspor

Praha
Mumbai, Bollywood, Porbandar, Gondal, Rajkot, Bhawnagar, Palitana, Lothal, Ahmedabad, Vadodara, Surat, Dehli, Taj Mahal

Vi reiser i Gandhis forspor. Denne turen er for de som ønsker å lære mer om Mahatma Gandhi, om hans personlighet og ideen om ikkevolden. Landet har en rik kulturarv og mektig natur. Vi besøker mange av de berømte historiske monumentene og avslutter turen med et besøk i det berømte Taj Mahal og Agra fort.
Åpne dine sanser og bli med på en uforglemmelig reise!

Gateway of India

I løpet av de to dagene vi er i Mumbai forsøker vi å se følgende steder avhengig av trafikken som er utfordrende i India. Gateway of India, Prince of Wales Museum, Mani Bhavan, Victoria Terminus (foto stopp), Dhobi Ghat, Dabbawallas

Kaba Gandhi No Delo

I Rajkot besøker vi Kaba Gandhi No Delo, «Kaba Gandhi hus». Det var her Gandhi tilbrakte barndommen. Så drar vi til Watson Museum. Etter dette setter vi kursen mot Bhavnagar.

Ahatrunjaya tempel

Palitia og The Shatrunjaya Hill. Her finner vi Shatrunjaya-tempelet som er det helligste tempelet til Jains og et av Indias største i sitt slag.

Ashram
I Surat besøker vi Raj Ghat hvor Mahatma Gandhi ble kremert. Vi spaserer gjennom gamle Delhi, besøker Jama moskeen (avhengig av tilregnelighet) og passerer Red Fort.

14 dager India

Dag 1 -  Avreise Oslo
Vi møtes på Oslo lufthavn Gardermoen i god tid før avreise.
Avreise Oslo Gardermoen  via  London/Heathrow - Mumbai

Dag 2 - Mumbai
Ankomst Mumbai
Felles transport til hotellet der vi sjekker inn. Når alle har fått sjekket inn drar vi på Sightseeing. I løpet av de to dagene vi er i Mumbai forsøker vi å se følgende steder avhengig av trafikken som er utfordrende i India. Gateway of India, Prince of Wales Museum, Mani Bhavan, Victoria Terminus (foto stopp), Dhobi Ghat, Dabbawallas
Overnatting på hotell Fariyas, Mumbai hvor vi blir boende i to netter

Dag 3 -   Mumbai
Frokost på hotellet.
Etter frokost drar vi til Bollywood.
Dette er Indias svar på Hollywood og en av de største filmprodusentene i verden. Her får vi gå i kulissene å se skuespillere og teknikere på jobb. På vei tilbake spiser vi lunsj. (Inkludert)
Når vi kommer tilbake til Mumbai fortsetter sightseeingen på det vi ikke rakk i går.

Dag 4 - Mumbai/ Porbandar (med fly)
Vi sjekker ut av hotellet etter frokost og blir kjørt til flyplassen.
Fly Mumbai – Porbandar.
Etter ankomst kjører vi til hotellet hvor vi sjekker inn på hotell Lords Eco Inn. Vi drar så til Kirti Mandir. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert) Overnatting på hotell Lords Eco Inn, Porbandar

Dag 5 - Porbandar/ Gondal/ Rajkot
Etter frokost kjører vi de ca 145 kilometerne til Rajkot. På veien stopper vi i Gondal hvor vi besøker Udyog Bharati. Vi besøker også Royal Garages og Naulakha Darbargadh Palace. Innimellom besøkene spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Etter dette reiser vi til Rajkot og sjekker inn på hotell Regenta Central. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 6 -  Rajkot/Bhavnagar
Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og drar på sightseeing i Rajkot. Vi besøker Kaba Gandhi No Delo, «Kaba Gandhi hus». Det var her Gandhi tilbrakte barndommen. Så drar vi til Watson Museum. Etter dette setter vi kursen mot Bhavnagar. På veien stopper vi og spiser vi felles lunsj. (Inkludert) Etter besøket drar vi videre til Bhavnagar hvor vi sjekker inn på hotell Sarovar Portico. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 7 - Bhavnagar/ Palitana/ Lothal/ Ahmedabad
(ca. 220 km) Etter frokost og utsjekk besøker vi lansbyen Palitia og The Shatrunjaya Hill. Her finner vi Shatrunjaya-tempelet som er det helligste tempelet til Jains og et av Indias største i sitt slag. Når man er vel nede igjen spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Etter lunsj reiser vi mot Ahmedabad og på veien besøker vi Lothal, et viktig arkeologisk område. Videre går turen til Ahmedabad hvor vi sjekker inn på Hotell Sarovar Portico hvor vi blir boende i to netter. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 08 - Ahmedabad
Etter frokost får vi en sightseeing i byen. Innimellom besøkene spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Overnatting på Hotell Sarovar Portico . Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 9 - Ahmedabad/Vadodara/Surat
(Ca. 265 km). Etter frokost og utsjekk kjører vi mot Surat via Vadodara og besøker flere steder underveis. På veien stopper vi og spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Overnatting på Hotell Lords Plaza, Surat.
Her blir vi boende i 2 netter.. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 10 - Surat
Etter frokost tar vi en utflukt til Dandi (ca.60 km). Lunsj på vei tilbake til Surat. (Inkludert) Om tiden strekker til fortsetter sightseeingen i Surat på ettermiddagen.
Overnatting på hotell Hotell Lords Eco(Plaza) Inn, Surat. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 11 - Surat/Delhi (med fly)
Etter frokost flyr vi fra Surat flyplass til Delhi hvor vi blir vi kjørt til hotell Park Inn by Radisson. Ettermiddagen bruker vi til en Sightseeingtur i gamle Delhi.
Vi besøker Raj Ghat hvor Mahatma Gandhi ble kremert.  Vi spaserer gjennom gamle Delhi, besøker Jama moskeen (avhengig av tilregnelighet) og passerer Red Fort. Overnatting på Hotell The Surya, Delhi.
Her blir vi boende i tre netter.

Dag 12. - Delhi
Etter frokost tar vi en dagstur med ekspresstog til Agra der vi besøker Taj Mahal og Agra Fort. Lunsj underveis (Inkludert) Overnatting på Hotell The Surya, , Delhi.

Dag 13. - Delhi
Etter frokost kjører vi en sightseeing i New Delhi hvor vi blant annet får se Humayuns grav, Qutab Minar, Lotus Tempel, India Gate og Birla House - Gandhi Smriti. Overnatting på Hotell The Surya, Delhi.

Dag 14. - Hjemreise
Vi spiser en god frokost og reiser til flyplassen for hjemreise i god tid før avgang.
11:05 - Avreise Delhi
15:20 – Ankomst London/Heathrow
19:35 - Avreise London/Heathrow
22:50 – Ankomst Oslo Gardermoen

Reisevilkår:
På grunn av våre leverandørers salgsbetingelser, er våre regler for avbestilling avvikende i forhold til normalreglene i Alminnelige vilkår for pakkereiser. www.aktive-fredsreiser.no/vilkaar.htm

Viktige tidsfrister:
Avtalen mellom oss og kunden er bindende for begge parter når depositum er betalt. Depositumet på kr 500 pr deltager må betales senest 3 måneder før turen. Hovedfaktura forfaller 35 dager før turen. Deltagerliste med fødselsår (ikke dato) fordelt i flersengsrom må vi ha senest 10 uker før turen. Skjemaet kan hentes på vår hjemmeside www.aktive-fredsreiser.no/rom_lugarskjema.htm. Av denne listen skal det også fremgå hvis noen vil ha singel-/dobbeltrom. Hvis det er matallergi/mathensyn må denne listen brukes www.aktive-fredsreiser.no/allergiskjema.htm. Ved endringer av lister senere enn 35 dager før avreise er det administrasjonsgebyr på kr 200.- pr. endring. 8 dager før turen er det ikke mulig å gjøre endringer.

Avbestillingsregler:
Ved avbestilling innen 60 dager før avreise, betales et administrasjonsgebyr på kr 200,- pr. pers. Ved avbestilling mellom 59 – 35 dager før avreise, betales et beløp tilsvarende depositum på turen – ved avbestilling 34 -15 dager før avreise belastes 50 % av turprisen. Ved avbestilling 14 – 0 dager før avreise/ ved manglende oppmøte/ ved manglende pass e.l. – tilbakeholdes 100 % av turprisen.

Bestill tur

Her kan du sende din bestilling på tur. Du vil om kort tid bli kontaktet på e-post eller telefon som bekreftelse på bestillingen. Finner du ikke turen i nedtrekksfeltet, eller ønsker å foreta en gruppebestilling, skriv en forespørsel om ønsket reisemål i henvendelsesfeltet.

Epost:
Navn:*
Adresse:
Postnr:*
Poststed:*
Telefonnr:

 

Velg tur:
Antall personer:
Dato: (dd,mm,yyyy)
Henvendelse/Spørsmål
spesielle ønsker/ behov, eks rullestolbruker:
Reisevilkår:*
   

 Fakta om India

Kart over India

Befolkning: 1 251,6 millioner
Hovedstad: New Delhi
Styreform: Føderal parlamentarisk konstitusjonell republikk
Språk: Hindi og engelsk
Valuta: Rupi

 

Vaksiner

Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor

Turforslaget er et utgangspunkt.
Når vi er enige om det endelige innholdet gjøres tilbudet om til en avtale som signeres.
Tidene som er oppgitt er veiledende og kan avvike som følge av trafikale forhold, museenes åpningstider etc.

Priseksempel 2020

Fra kr 22 990,- i dobbeltrom

Grunnprisen inkluderer:
Norsk reiseleder
Indisk reiseleder som følger oss hele rundturen i India.
Lokale guider
Fly t/r Oslo – India,
inkludert flyskatter og 1 kolli bagasje
Hotell (dobbeltrom)
All buss, fly og tog transport i India som står i programmet
Alle inngangspenger til museer i programmet
12 frokost
8 lunsj
7 kveldsmåltid

Ikke inkludert: Måltider som ikke er nevnt i programmet.

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE