*/

 

 

 

 

 

 

Reisergarantifondet

Kambodsja  

Opplev rester av Khmerriket og arven etter Pol Pot

Ankor Wat
Siem Reap - Angkor Wat - landmine museet - The Khmer Cultural - Herritage Museum - Phmom Penh - Killing Field - Royal Palace - Shianoukville er noen av stedene vi besøker.

Det er mange reisebyrå som nå tilbyr tur til Kambodsja, men med Aktive Fredsreiser vil du få anledning til å bli kjent med landets historie på en unik måte. Vår reiseleder Anne-Marit vil være med på hele turen og ta oss med til steder og folk litt utenfor "turistruta" Vi får oppleve historie, kultur og et varmt og vennlig folk og besøker byene Phnom Penh, Siem Reap og Sihanoukville. I tillegg skal vi ha noen avslappende dager på en "øde øy" utenfor Sihanoukville.

Royal Palace

Reisen starter med fly fra Oslo via Bangkok til hovedstaden Phnom Penh. Hovedstaden er en pulserende storby med mye å se og oppleve. Her skal vi besøke det beryktede sikkerhetsfengselet Toul Sleng (S-21) som var et av Røde Khmers sikkerhetsfengsler.   

Killing fields

Deretter går turen ut til det kjente Killing Fields området (Shoeung Ek), et både skremmende og fascinerende sted som ligger der som dystert bevis på den mørke tiden under Pol Pot og Røde Khmer.

Strand Koh Rong

Det blir også tid til å se seg om i Phnom Penh og besøke noen av byens severdigheter slik som Kongepalasset og Sølvpagodaen før turen går videre til badebyen Sihanoukville. Sihanoukville er Kambodsjas eneste havneby, og selve byen er liten og koselig. Den er også kjent for sine lange flotte strandlinjer. I løpet av vårt opphold ved kysten skal vi også på utflukt til øya Koh Rong, hvor vi overnatter 2 netter i bungalower ved stranden.

Flytende landsbyer

Turen går så videre via landeveien til Siem Reap hvor vi besøker noen av de imponerende Angkor Wat templene som var selve midtpunktet i det tidligere Khmerriket. Dette er tempelruiner som står på UNESCOS-listene. Under oppholdet i Siem Reap får vi også tid til en tur på Tonle Sap hvor vi får se de flytende landsbyene. Dette er Sørøst-Asias største innsjø, og mange av husene er bygd på påler. Her får man et fascinerende innblikk i hvordan lokalbefolkningen lever og bor på innsjøen.

Forslag til turprogram


Reisevilkår:
På grunn av våre leverandørers salgsbetingelser, er våre regler for avbestilling avvikende i forhold til normalreglene i Alminnelige vilkår for pakkereiser. www.aktive-fredsreiser.no/reisevilkaar.html

Viktige tidsfrister: Avtalen mellom oss og kunden er bindende for begge parter når depositum er betalt. Depositumet på kr 500 pr deltager må betales senest 3 måneder før turen. Hovedfaktura forfaller 35 dager før turen. Deltagerliste med fødselsår (ikke dato) fordelt i flersengsrom må vi ha senest 10 uker før turen. Skjemaet kan hentes på vår hjemmeside rom- og lugarskjema. Av denne listen skal det også fremgå hvis noen vil ha singel-/dobbeltrom. Hvis det er matallergi/mathensyn må denne listen brukes allergiskjema. Ved endringer av lister senere enn 35 dager før avreise er det administrasjonsgebyr på kr 200.- pr. endring. 14 dager før turen er det ikke mulig å gjøre endringer.

Avbestillingsregler:

Ved avbestilling innen 60 dager før avreise, betales et administrasjonsgebyr på kr 200,- pr. pers. Ved avbestilling mellom 59 – 35 dager før avreise, betales et beløp tilsvarende depositum på turen – ved avbestilling 34 -15 dager før avreise belastes 50 % av turprisen. Ved avbestilling 14 – 0 dager før avreise/ ved manglende oppmøte/ ved manglende pass e.l. – tilbakeholdes 100 % av turprisen.


Bestill tur

Her kan du sende din bestilling på tur. Du vil om kort tid bli kontaktet på e-post eller telefon som bekreftelse på bestillingen. Finner du ikke turen i nedtrekksfeltet, eller ønsker å foreta en gruppebestilling, skriv en forespørsel om ønsket reisemål i henvendelsesfeltet.

Epost:
Navn:*
Adresse:
Postnr:*
Poststed:*
Telefonnr:

 

Velg tur:
Antall personer:
Dato: (dd,mm,yyyy)
Henvendelse/Spørsmål
spesielle ønsker/ behov, eks rullestolbruker:
Reisevilkår:*
   


Fakta om Kambodsja

Kart over Kambodjsa

Befolkning: 14,5 millioner
Hovedstad: Phnom Penh
Styreform: Konstitusjonelt monarki
Språk: Khmer
Valuta: Kambodsjansk rie

Vaksiner

Ta kontakt med nærmeste vaksinasjonskontor.
Hepatitt A, polio,
difteri/tetanus.
Malariatabletter.

Priseksempel 2019

fra kr 15 990,- pr person i dobbeltrom
Grunnprisen inkluderer:
* Norsk reiseleder
* Fly t/r Oslo – Kambodsja
* Hotell (dobbeltrom) inkludert frokost
* 3 middager
* Tempelpass
* Guide
* Busstur Phnom Penh - Sihanoukville - Siem Reap
* Muséene Toul Sleng, The Killing Fields og Landminemuseet

Ikke inkludert:
Visum ved innreise (US$ 20) og flyplassavgift ved utreise (US$ 25).
Noe transport til og fra ulike aktiviteter.
Noen muséer, noen måltider og andre frivillige aktiviteter.
Singelrom

Aktive Fredsreiser

Aktive Fredsreiser baserer sin ideologi på FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, og vi forholder oss til FNs tusenårsmål 2000 - 2015 i vårt engasjement.

Vi har valgt et menneskerettighetsperspektiv for våre turer. Dette har mange årsaker, blant annet at menneskerettighetene ble til på bakgrunn av hendelsene under andre verdenskrig. Menneskerettighetene er derfor et godt pedagogisk redskap for å få elevene som er på tur med oss til å reflektere over hendelser i dag, i lys av historien.

Om oss
Sitemap

Personvern

Personvern og cookies.
Les om våre retningslinjer for cookies

Kontakt

Telefon:
(+47) 3715 3900 / 952 38 199

Epost:
kontor@aktive-fredsreiser.no

Postadresse:
Postboks 19 N- 4951 Risør

Besøks adresse:
Fredshuset, Kranveien 4B, 4950 Risør Norge
Foretaksnummer: 984 660 030
1998 -2023 © AKTIVE FREDSREISER - TRAVEL FOR PEACE